Uw keukendeurtjes vervangen maakt een heel verschil

Wilt u de keukendeurtjes vervangen? Dan regelen wij dat. Hangt er een keukendeurtje een beetje scheef? Dan zetten we dat graag recht voor u. Laat de folie los? Dan beoordelen we de situatie en kijken we hoe dat het beste voor u kunnen oplossen. Maar bent u zo langzamerhand uitgekeken op uw keukenfrontjes? Dan kunnen we ze natuurlijk ook de keukendeurtjes vervangen voor frontjes in een nieuwe kleur en een nieuw design. Daarmee bezorgt de keukenrenovatie een complete metamorfose en krijgt uw keuken een geheel nieuwe ‘look en feel’. Om u een idee te geven van de mogelijkheden en voordelen van de keukendeurtjes vervangen, geven we u hieronder een kijkje in ons assortiment keukendeurtjes.

Hoeveel kost de keukendeurtjes vervangen?

De keukendeurtjes vervangen heeft vaak het effect van een facelift en geeft de keuken een hele nieuwe look & feel. Dit resultaat is direct merkbaar en zorgt ervoor dat iedereen zich weer thuis voelt in de keuken. Het vervangen van de keukendeurtjes scheelt ook in de portomonnee. U kunt zich natuurlijk voorstellen dat het vervangen van de keukenkastjes en apparatuur niet alleen meer materialen kost, maar ook meer werkuren als gevolg heeft. Daarom kijkt Kuiper Keukenrenovatie of uw keuken in de basis nog goed is. Zijn de keukenkastjes nog goed en niet vol met houtrot of andere nare defecten? Werken de oven, vaatwasser en koelkast nog naar behoren? Zijn alle leidingen en kranen nog van goede kwaliteit? Dan is het niet nodig om de hele keuken te vervangen, maar kunnen wij de keukendeurtjes vervangen voor een cosmethisch effect. Het is overigens ook mogelijk om de keukendeurtjes voor de koelkast of apparatuur te vervangen voor een strakke look. 

De keukendeurtjes vervangen als oplossing

Vaak is er niets mis met de basis van uw keuken, maar bent u toe aan een nieuwe look & feel. Het gaat hier om een cosmetische ingreep die voor een groot verschil zorgt. De keukendeurtjes vervangen is een veelvoorkomende vraag. Het is in veel gevallen mogelijk om de basis van de keuken te behouden. Scheelt er bij u niets aan de binnenkant van de keukenkastjes, het werkblad of de apparatuur? Bent u nog tevreden over de huidige indeling van uw keuken, maar wilt u toch een nieuwe of modernere look & feel? Kuiper Keukenrenovatie biedt u de perfecte oplossing! In plaats van het openbreken van de gehele keuken vervangen wij simpelweg de keukendeurtjes. Ook dit kan op verschillende manieren, door bijvoorbeeld de frontjes op de keukendeurtjes vervangen. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om nieuwe folie op de keukendeurtjes aan te brengen. Kortom, een nieuwe keuken hoeft niet altijd een berg geld te kosten. De keukendeurtjes maken de keuken, en Kuiper Keukenrenovatie maakt er een droomkeuken van.

 

Frontjes in de keuken vervangen

Frontjes op de keukendeurtjes vervangen geeft een hele nieuwe sfeer aan uw keuken. Vaak zijn de keukendeurtjes en lades nog van goede kwaliteit, maar laat het folie los of zijn de keukenfrontjes lelijk geworden. Dit is een klus waar Kuiper Keukenrenovatie zich op profileert. Met een assortiment van verschillende keukenfrontjes is het mogelijk om de deurtjes en lades geheel aan te passen op uw smaak. Neem eens een kijkje in de keuken van Odette, waar vervangen van de frontjes een wereld van verschil maakte. Door slim om te gaan met de basis van de keuken is het mogelijk om zonder extreme ingrepen aan uw wensen te voldoen. Dit scheelt in de portomonnee, maar ook voor het milieu. Neem nu contact op met Paul Kuiper en vraag naar onze showroom. Hiervoor hoeft u de deur niet uit want Kuiper Keukenrenovatie neemt de showroom mee. Op deze manier kunt u direct zien wat u kan verwachten bij het vervangen van uw keukenfrontjes. Heeft u inspiratie gekregen? Wacht dan niet langer en bel nu naar 015 200 1145 voor uw persoonlijke aanbod voor keukendeurtjes vervangen.

Voorbeelden keukenfronten

Voorbeelden hoogglans keukenfronten

Keukendeurtjes vervangen

Bent u een tevreden klant van Kuiper Keukenrenovatie?

U helpt ons enorm door een review te plaatsen. Wij horen graag uw feedback over onze service en de prachtige resultaten!

back to top