De keuken van Odette

In december van vorig jaar hebben ik en mijn zoon Jelle een flinke klus aangepakt. Wij kregen een belletjes van Odette uit Delft. Zij was toe aan een nieuwe keuken, maar vond het toch wel zonde om de goede apparatuur weg te doen.

De keuken van Odette

In december van vorig jaar hebben ik en mijn zoon Jelle een flinke klus aangepakt. Wij kregen een belletjes van Odette uit Delft. Zij was toe aan een nieuwe keuken, maar vond het toch wel zonde om de goede apparatuur weg te doen. Nou, daar konden wij wel wat mee! We zijn langsgegaan om te kijken en kwamen tot de conclusie dat een keukenrenovatie de oplossing was. Odette wilde vooral een nieuwe look & feel van haar keuken, een nieuwe sfeer. Vandaar dat ik en mijn zoon met een nieuw ontwerp voor haar keukendeurtjes kwamen. De kookplaat, wasbak en het aanrechtblad waren nog in topconditie. We hebben de keukendeurtjes vervangen, nieuwe lampen geplaatst en de keuken netjes afgewerkt. Door deze renovatie voelde de keuken als nieuw. Later die week plaatste Odette zelfs een berichtje op onze facebookpagina. Zij bedankte ons voor het opknappen van haar keuken. Daarbij plaatste zij deze foto van het eindresultaat in vergelijking met de oude keuken. 

Deze foto laat goed zien dat een nieuwe keuken niet altijd betekent dat uw huis vol rotzooi staat. Dat nieuw en oud apparatuur niet continu af en aangesleept wordt. Met het vervangen van de keukendeurtjes en het afwerken van de keuken bereiken wij hetzelfde effect. Dit scheelt niet alleen in de prijs, maar ook op de vuilnisbelt. Het renoveren van een keuken scheelt immers veel tijd en materiaal. Bij Kuiper Keukenrenovatie geloven wij namelijk dat veel keukens in hun basis nog goed zijn. In overleg met Odette kwamen wij tot de beslissing om de keuken te renoveren naar haar wensen, in plaats van een hele nieuwe keuken te plaatsen.

Hetzelfde resultaat, met minder rotzooi en een lagere prijs. Het is altijd leuk om iemand blij te maken. Wij wensen Odette dan ook nog jaren plezier van haar prachtige keuken. 

Maakt dit verhaal u enthousiast? Neem eens een kijkje op onze pagina en zie wat wij voor u kunnen doen. Als u specifieke vragen heeft kan u Paul Kuiper bellen op 06 5254 0719. Wij gaan graag met u in gesprek om te zien hoe wij uw droom waar kunnen maken.