Bij KUIPER Keukenrenovatie kunt u kiezen uit 1001 aanrechtbladen

Het aanrechtblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw keuken. Er zijn 1001 mogelijkheden. Dus het moet wel heel gek lopen, als uw smaak er niet tussen zit bij uw keukenrenovatie.

Zo kunt u bij Kuiper Keukenrenovatie kiezen voor een kunststof werkblad, dat praktisch verkrijgbaar is in alle kleuren en dessins. Voor een natuurstenen keukenblad, dat bijzonder duurzaam is en er fantastisch uitziet. Voor composiet, hét alternatief voor natuursteen met een luxe uitstraling. Voor roestvrijstaal, dat uitermate duurzaam is en uitblinkt door zijn tijdloze uitstraling. Of voor een massief houten keukenblad, waarvan er geen twee hetzelfde zijn, omdat elk stuk hout zoals elke boom uniek is.

Paul Kuiper laat u graag zien wat er allemaal mogelijk is. Hij meet het aanrechtblad voor u in en zorgt dat het perfect geplaatst wordt. Uiteraard bouwt Kuiper Keukenrenovatie desgewenst ook een enkele of dubbele spoelbak, kraan, zeepdispenser en quooker op maat voor u in. Zodat u straks echt een heerlijke keuken heeft.

Aanrechtbladen

Bent u een tevreden klant van Kuiper Keukenrenovatie?

U helpt ons enorm door een review te plaatsen. Wij horen graag uw feedback over onze service en de prachtige resultaten!

back to top