Spoelbakken die uw keuken extra glans geven

Bij Kuiper Keukenrenovatie kunt u kiezen uit een breed assortiment spoelbakken tegen de scherpste prijzen. Het populairste zijn de roestvrijstalen spoelbakken, die desgewenst verkrijgbaar zijn in een strak design. Daarbij heeft u keus uit vierkant, rond en langwerpig en kunt u kiezen voor een enkele of een dubbele spoelbak of voor een combinatie van een kleine en grote spoelbak. Daarnaast kunt u kiezen voor een traditionele tegelspoelbak of voor een natuurstenen spoelbak.

Kuiper Keukenrenovatie bouwt de spoelbak professioneel voor u in. Daarbij heeft u drie mogelijkheden: inleg/vlakbouw, opbouw of onderbouw. Bij inleg/vlakbouw ligt de rand van de spoelbak exact op gelijke hoogte met het aanrechtblad. Dit is letterlijk en figuurlijk de ‘schoonste’ vorm van inbouw. Want resten en water kunnen makkelijk in de spoelbak geveegd worden. En het ziet er mooi en strak uit. Bij de opbouw spoelbak ligt de spoelbakrand op het werkblad. Dit wordt vaak toegepast bij kunststof werkbladen. En bij een onderbouw spoelbak wordt de spoelbakrand iets onder het werkblad gemonteerd. De spoelbank ligt dan als het ware iets in het aanrechtblad verzonken. Kortom, met een fraai ingebouwde spoelbak geeft u uw keuken extra glans.

Spoelbakken

Bent u een tevreden klant van Kuiper Keukenrenovatie?

U helpt ons enorm door een review te plaatsen. Wij horen graag uw feedback over onze service en de prachtige resultaten!

back to top