Kuipers open keuken in woonkamer

Kuiper Keukenrenovatie denkt graag mee met zijn klanten. In veel huizen zien we dat er tussen de woonkamer en keuken een afscheiding zit. Waarom is dat eigenlijk zo? Een moderne, open keuken met bar draagt vaak bij aan de indeling van een kleine woonkamer. Het trekt de ruimte open en het maakt de keuken onderdeel van het huis. Vaak heeft dit tot gevolg dat de woonkamer groter en ruimer aanvoelt en dit klopt. Een open keuken met bar geeft vaak ruimte tot het maximale gebruik van uw woning. Denk bijvoorbeeld aan de keuken met bar om gezellig aan te eten of om eten op te bereiden. Daarnaast geeft dit ook een moderne look & feel aan de keuken. Kijk eens naar dit voorbeeld uit Katwijk. 

Kuipers open keuken in woonkamer

Kuiper Keukenrenovatie specialiseert zich in het renoveren van keukens naar de wens van de klant. Vandaag kijken we naar een aantal moderne keukens.

Open keuken in woonkamer

Kuiper Keukenrenovatie denkt graag mee met zijn klanten. In veel huizen zien we dat er tussen de woonkamer en keuken een afscheiding zit. Waarom is dat eigenlijk zo? De modernere, open keuken in de woonkamer draagt vaak bij aan de indeling van een kleine woonkamer. Het trekt de ruimte open en het maakt de keuken onderdeel van het huis. Vaak heeft dit tot gevolg dat de woonkamer groter en ruimer aanvoelt en dit klopt. De open keuken met bar geeft vaak ruimte tot het maximale gebruik van uw woning. Denk bijvoorbeeld aan een open keuken met bar om gezellig aan te eten of om eten op te bereiden. Daarnaast geeft dit ook een moderne look & feel aan de keuken. Kijk eens naar dit voorbeeld uit Katwijk. 

Een open keuken in woonkamer in KatwijkOpen keuken in woonkamer

Kies voor de open keuken met bar

Een andere optie is de open keuken met bar. Kuiper keukerenovatie denkt altijd mee met de klant en het plaatsen van een bar of werkstation in de open keuken draagt vaak bij aan de inrichting van de woonkamer. Dit werkstation geeft u veel meer ruimte om vrij te bewegen. Daarnaast is het mogelijk om de bar in te richten als eettafel, werkstation of om gewoon gezellig bijeen te komen. Het plaatsen van een bar in uw open keuken maakt de keuken een ruimte om tijd in te besteden. Zo geniet u nog meer van uw prachtige keuken. Daarnaast geeft een bar of werkstation ook extra opslagruimte. Met diepe keukenkasten, brede keukenladesstevig werkblad en eventueel zelfs een spoelbak haalt u het maximale uit uw open keuken. Verder werkt Kuiper Keukenrenovatie het geheel af met strakke achterwanden en uiteraard de benodigde keukenapparatuur. Neem eens een kijkje in deze moderne open keuken met bar.

Moderne open keuken met bar. Dit werkstation heeft een spoelbak en granieten werkblad. Daarnaast heeft deze keukenbar extra veel opslagruimte in de keukenkastjes en keukenlades. Kies voor een open keuken in woonkamer

Waarom een open keuken van Kuiper Keukenrenovatie?

Zoals eerder gezegd voelt een (kleine) woonkamer vaak ruimer aan na het plaatsen van een open keuken. Daarnaast heeft het ook andere voordelen. Vaak geeft een open keuken ook mee ruimte voor het plaatsen van extra apparatuur. Een werkstation zoals bij de bovenstaande foto geeft namelijk ruimte voor meer keukenapparatuur. Denk aan een oven of zelfs een afwasmachine. Daarnaast draagt het ook bij aan de indeling van de woonkamer. Wanneer er een afscheiding tussen de keuken en de woonkamer is, dan moet je ruimte maken voor de eettafel. Een werkstation of bar neemt de plaats in van de afscheiding en de eettafel en creeërt dus meer ruimte voor ander meubilair. Uiteraard is een open keuken niet geschikt voor ieder huis waar Kuiper Keukenrenovatie binnenstapt, maar we kijken altijd samen met de klant naar de mogelijkheden. 

Benieuwd wat Kuiper Keukenrenovatie voor u kan doen?

Geeft deze blog u inspiratie voor een open (of gesloten) keuken? Neem dan eens een kijkje wat wij vernieuwen op deze pagina. Wilt u persoonlijk advies van Paul Kuiper? Neem dan contact op via onze contactpagina, of bel ons op 06 525 407 19