Keukenkranen om van te watertanden

Met de juiste kraan maakt u uw keuken helemaal áf. Bij Kuiper Keukenrenovatie kunt u kiezen voor elke keukenkraan die u maar hebben wilt. Van een design kraan tot een klassieke kraan van elk merk en in elke prijsklasse. Een fraaie chromen keukenmengkraan, een professionele keukenkraan met uittrekbare handdouche. Het is maar net welke kraan het beste in uw keuken en uw budget past.

U kunt tegenwoordig ook kiezen voor de kokend-waterkraan van diverse merken, waaronder Quooker. Daarbij heeft u de keus tussen een kokend-waterkraan met bijpassende mengkraan. Of de nieuwe Quooker Fusion, één kraan voor warm, koud en kokend water. Allebei even veilig en verkrijgbaar in acht kraanmodellen en drie afwerkingen. Het handige daarvan is dat u direct kokend water heeft, waardoor thee zetten en soep maken een fluitje van een cent is. En ook bij het koken levert de kraan u heel veel tijdwinst op. Niet voor niets wordt de kokend-waterkraan al in één op de vijf keukens geplaatst.

Kortom, bij Kuiper Keukenrenovatie heeft u keuze uit kranen waar u warm en koud van wordt.

Keukenkranen

Bent u een tevreden klant van Kuiper Keukenrenovatie?

U helpt ons enorm door een review te plaatsen. Wij horen graag uw feedback over onze service en de prachtige resultaten!

back to top