Keukens om TROTS op te zijn!!

Ook in het eerste kwartaal van 2018 gaan wij met de keukenbrigade hard aan de slag om de droomkeukens van Den Haag te realiseren. Regelmatig kom ik bij mensen thuis die een specifieke wens hebben. Denk bijvoorbeeld aan de keukendeurtjes vervangen of moderne apparatuur plaatsen in een 30 jaar oude keuken. Niets is te gek bij een keukenrenovatie van Kuiper Keukenrenovatie. Vandaar dat ik jullie vandaag een kijkje in de keuken wil geven.

Keukens om TROTS op te zijn!!

Ook in het eerste kwartaal van 2018 gaan wij met de keukenbrigade hard aan de slag om de droomkeukens van Den Haag te realiseren. Regelmatig kom ik bij mensen thuis die een specifieke wens hebben. Denk bijvoorbeeld aan de keukendeurtjes vervangen of moderne  apparatuur plaatsen in een 30 jaar oude keuken. Niets is te gek bij een keukenrenovatie van Kuiper Keukenrenovatie. Vandaar dat ik jullie vandaag een kijkje in de keuken wil geven.

De keuken is een belangrijke ruimte in het huis. We komen hier samen met het gezin, bereiden onze sterrendiners op het aanrecht en bergen wij al ons keukengerei. Kortom, we gebruiken onze keuken regelmatig en intensief. Wij staan er dan ook niet gek van te kijken als er zichtbare beschadigingen optreden aan de keukendeurtjes, aanrechtbladen, keukenapparatuur of zelfs de spoelbak. Om u inzicht te geven in onze expertise op het gebied van de keukenrenovatie, bied ik u hier een aantal voorbeelden van onze keukens. 

Keukenrenovatie in Pijnacker 

Vaak zit de schoonheid in de eenvoud. Deze eenvoudige keuken in Pijnacker is het voorbeeld van een functionele keuken voor het hele gezin. De keukendeuren vervangen, een prachtig werkblad plaatsen en functionele apparatuur inbouwen. Deze keukenrenovatie laat zien dat een kleine klus een gigantisch verschil kan maken. Voornamelijk voor gezinnen is het van belang dat er genoeg kastruimte is. Een gezin moet immers servies, bestek, kommetjes, schaaltjes, glazen, bekers en voedingsmiddelen opslaan voor meerdere mensen. 

De keukendeurtjes vervangen van een moderne keukenDe keukendeurtjes vervangen maakt een gigantisch verschil

Zoals u ziet maakt het een gigantisch verschil als u strakke keukendeurtjes plaatst. Het zwart-wit thema maakt de keuken elegant en passend bij de meeste interieurs. Vanwege de hooggeplaatste uitlaat van de afzuigkap hebben wij de uitlaat netjes weggewerkt. Samen met de nette keukenapparatuur en het strakke werkblad is dit een keuken om trots op te zijn. Kuiper Keukenrenovatie wenst u vele dagen plezier van uw nieuwe keuken. 

De opknapbeurt voor een ruime keuken

Kuiper Keukenrenovatie specialiseert zich in het opknappen van oude keukens die in de basis nog helemaal in goede staat zijn. Deze gezinskeuken heeft zijn taak volbracht en is toe aan een aantal cosmetische ingrepen. De keukendeurtjes zijn aan vervanging toe en ook de keukenapparatuur heeft een modernisering nodig. Kortom, een klus die perfect past bij de werkwijze van Kuiper Keukenrenovatie. De keuken is immers in de basis nog van goede kwaliteit, maar heeft een aantal cosmetische ingrepen nodig. Zie hieronder het voorbeeld van de keuken die wij aantroffen:

De keuken voor de keukenrenovatie van KuiperDe keuken voor de keukenrenovatie en met de oude keukendeurtjes

De nieuwe keuken heeft een ware metamorfose ondergaan met nieuwe apparatuur. Zo heeft Kuiper Keukenrenovatie een nieuwe ovencombinatie geplaatst die beter voldoet aan de wensen van de huiseigenaren. Verder heeft Kuiper de keukenhandgrepen van de keukendeurtjes vervangen. Dit geeft de keuken een prachtige, moderne uitstraling. Dit met behoud van de goede fundering. Kuiper Keukenrenovatie heeft ook het werkblad opgepoetst en een extra keukendeurtje geplaatst. Kortom, deze keuken heeft met een aantal cosmetische ingrepen een gehele nieuwe look & feel gekregen. Wij zijn tevreden met het resultaat, net als de huiseigenaren. Ook onze Facebook volgers liken de foto massaal. Zo hebben we in totaal een bereik van 1000 volgers behaald. Zo te zien is niet alleen Kuiper Keukenrenovatie tevreden met de keuken, maar blijkt het dat onze volgers ook tevreden zijn met het resultaat. Zie hieronder de nieuwe keuken:

De keuken na de keukenrenovatie van KuiperHeeft u een soortgelijke keuken en wilt u graag eenzelfde resultaat? Wacht dan niet langer en neem contact op met Paul Kuiper van Kuiper Keukenrenovatie. Laat uw droomkeuken een werkelijkheid worden.  

De moderne keuken

Soms komen wij ook in keukens die een modernere aanpak vragen. Denk bijvoorbeeld aan een minimalistisch ontwerp. Net als de vorige keukens staat eenvoud en functionaliteit centraal, maar daarbij komt de afwerking van verschillende keukenelementen. De stylish keukendeuren met een glans geven de keuken een futuristische en “schone” look & feel. Daarnaast zijn de verschillende keukenapparatuur netjes weggewerkt om het strakke design te behouden. Het totaalplaatje is een moderne en functionele keuken voor het gezin. De extra bergruimte in de keukenkastjes en keukenlades geeft de echte keukenliefhebber genoeg ruimte voor het opbergen van belangrijke apparatuur en keukengerei. 

De keukendeurtjes vervangen bij een keukenrenovatieDe moderne keuken met glanzende keukendeurtjes en de nieuwe keukenapparatuur. Wederom een keuken om trots op te zijn. Het design en de aanbouw zijn strak aangelegd specifiek gericht op de wensen van de huiseigenaren.

Ben jij enthousiast geworden over uw keuken? Neem dan contact op met Paul Kuiper en zijn keukenbrigade om te zien wat er mogelijk is voor uw keuken. Wacht niet langer en laat uw keukendroom werkelijkheid worden.