De keukendeurtjes vervangen

Wanneer u toe bent aan een nieuwe keuken dan gaat dit vaak om een cosmetische ingreep. Met een aantal eenvoudige ingrepen zoals de keukendeurtjes vervangen, keukenfrontjes vernieuwen of het werkblad vervangen zorgt voor een nieuwe look & feel. Natuurlijk komt het ook voor dat de keuken helemaal niet meer goed is, maar uit mijn ervaring is het vaak niet nodig om de hele boel te slopen. Bijvoorbeeld bij de onderstaande keuken waarbij de oude look & feel niet meer paste bij de wensen van onze klant. Kuiper Keukenrenovatie heeft de keukendeurtjes vervangen en voorzien van nieuwe frontjes. Het resultaat is een prachtige keuken zonder extreme ingrepen. 

De keukendeurtjes vervangen

Veel van mijn blogs schrijf ik over specifieke keukens die ik samen met de keukenbrigade renoveer. Vandaag wilde ik eens iets anders doen en een aantal keukens in het zonnetjes zetten. Al deze keukens hebben een bijzonder doch eenvoudig ding gemeen. Wil jij weten wat dat is, dan nodig ik je uit om deze blog te lezen.

Waarom de keukendeurtjes vervangen?

Wanneer u toe bent aan een nieuwe keuken dan gaat dit vaak om een cosmetische ingreep. Met een aantal eenvoudige ingrepen zoals de keukendeurtjes vervangen, keukenfrontjes vernieuwen of het werkblad vervangen creërt al gauw een nieuwe look & feel. Natuurlijk komt het ook voor dat de keuken helemaal niet meer goed is. Uit mijn ervaring blijkt dat het vaak niet nodig is om de hele boel te slopen. Door het vervangen van de keukendeurtjes of de folie krijgt de keuken vaak een nieuwe uitstraling. Om deze reden wijd ik deze aan een belangrijk onderdeel van een keukenrenovatie: de keukendeurtjes vervangen.

Om met de keukendeur in huis te vallen

Vandaag neem ik jullie mee in een aantal keukenrenovaties. Al deze keukens hebben 1 ding gemeen: de belangrijkste onderdelen waren de keukendeurtjes. We gaan door drie situaties heen. Bij een keuken moest de keukenbrigade de keukendeurtjes vervangen. Bij de tweede keuken was het juist belangrijk dat we de keukendeuren niet vernieuwden. Last, but not least, een keuken waarbij de keukendeurtjes in goede conditie bleken en we het op konden lossen met nieuw folie. Laten we beginngen bij de onderstaande keuken waarbij de oude look & feel niet meer paste bij de wensen van onze klant. Kuiper Keukenrenovatie heeft de keukendeurtjes vervangen en voorzien van nieuwe frontjes. Het resultaat is een prachtige keuken zonder extreme ingrepen. 

De keukendeurtjes vervangen bij kuiper keukenrenovatieSimpelweg de keukendeurtjes vervangen maakt een wereld van verschil

Let op! De keukendeurtjes maken de keuken..

We zijn allemaal bekend met het spreekwoordelijke gezegde "de kleding maakt de man". Dit geldt gelukkig niet alleen voor mannen, maar voor heel veel aspecten van ons leven. Zo ook de keuken. Denk er maar eens over na, de drie meest zichtbare onderdelen van uw keuken zijn?

De achterwand, keukendeurtjes en het werkblad natuurlijk!

Dit is ook logisch, want we kiezen er bewust voor om alle lelijke dingen te verbergen met stylistische keukenfrontjes. Het zou wat zijn als er geen keukendeurtjes waren. Dan zien we de emmer met de schoonmaakdoek staan tijdens het bereiden van een luxe diner. Of wat dacht je van al onze losse stripjes paracetamol, kruidenpotjes en pleisterdoosjes boven het fornuis. Daarnaast weerspiegelen onze zichtbare onderdelen ook het bouwjaar van de keuken. 

Soms zijn we doe aan een modernere keuken. Dit heb ik samen met mijn zoon Jelle wel eens meegemaakt. In het afgelopen jaar hebben wij een keuken onder handen genomen die al 38 jaar(!) bestond. De eigenaar was erg gesteld op de authentieke keukendeurtjes, maar wilde wel een moderne look & feel. In plaats van de keukendeurtjes vervangen, hebben we de nieuwe keuken er omheen gebouwd. En het resultaat was verassend. (Lees onze blog om het resultaat te bekijken.  

De keukendeurtjes vervangen is niet altijd nodigSoms wilt u de keukendeurtjes behouden, maar toch een moderne look & feel.

Keukendeurtjes zijn het belangrijkste onderdeel van de keuken!

Huh, maar wacht even. Wat dacht je van het gasfornuis, de oven en de koelkast. Ja, dat zijn natuurlijk ook ontzettend belangrijke onderdelen van de keuken. Het is echter mogelijk om de koelkast netjes weg te werken achter een frontje, en ook de oven moet passen tussen de keukendeurtjes. Het gasfornuis moet aansluiten op het werkblad en uiteindelijk is de keuken en groot geheel. 

Dus als ik een nieuwe keuken wil, dan moet ik alles vernieuwen?

Het antwoord is volmondig: Nee! Sterker nog, in veel gevallen blijft het bij de keukendeurtjes vervangen, maar soms is zelfs dat niet nodig. In veel moderne keukens zit er vaak een folie over de keukendeurtjes geplakt. In dit geval is het niet nodig om de keukendeurtjes in hun geheel te vernieuwen, maar plakt Kuiper Keukenrenovatie er gewoon nieuwe folie op. U begrijpt dat dit natuurlijk veel minder rommel geeft dan wanneer Kuiper en de keukenbrigade uw keukendeurtjes vervangen. Neem eens een kijkje in deze keuken, waarbij het simpelweg vervangen van de keukenfrontjes een hele verandering maken. Alle keukendeurtjes vervangen was in dit geval niet nodig. Op deze manier kijk Kuiper Keukenrenovatie met u mee wat de beste optie is voor uw nieuwe keuken.

Keukendeurtjes vervangen of de folie opnieuw plakkenDe folie op de keukendeurtjes vervangen maakt een wereld van verschil!

De perfecte ingrediënten van een keuken

In deze blog hebben we een aantal voorbeelden van recente keukenrenovaties doorlopen. Ik heb dit verhaal geschreven om de inspiratie van mijn tevreden klanten te delen. Vaak zegt men, perfectie bestaat niet, er is altijd iets te verbeteren. Wij bij kuiper keukenrenovatie geloven dat de perfecte keuken uw droomkeuken is. Dit betekent dat geen enkele keuken hetzelfde is. Of we nou uw keukendeurtjes vervangen, of juist behouden. Uw wensen zijn onze richtlijnen. In ieder geval heeft Kuiper Keukenrenovatie een breed aanbod en veel expertise. U kunt uiteraard ook zelf de keukendeurtjes vervangen en ik hoop dat deze blog u inspiratie geeft. Mocht u, of een bekende op zoek zijn naar een professionele, ervaren en vooral passievolle renovatiespecialist, dan bent u bij Kuiper Keukenrenovatie aan het goede adres.

 

Bent u op zoek naar nieuwe keukendeurtjes?

Bent u benieuwd wat Kuiper Keukenrenovatie voor u kan betekenen? Heeft u inspiratie voor uw keukendeurtjes opgedaan? Of heeft u besloten om de keukendeurtjes te vervangen? Neem dan eens een kijkje in onze online showroom. Uiteraard is het ook mogelijk om contact op te nemen met Kuiper Keukenrenovatie. U kunt bellen voor een afspraak en dan komt Paul Kuiper bij u aan de keukentafel te opties doornemen. Wacht dus niet langer met uw dromen voor uw nieuwe keuken en bel naar 06 5254 0719 of laat uw gegevens achter via deze link: neem contact op. Voor u het weet heeft de keukenbrigade uw keukendeurtjes vervangen en staat u te koken in uw droomkeuken.