Een schitterende spoelbak

We noemen de spoelbak ook wel eens het kroontje op de keuken. Het is zelfs een van de meest gebruikte apparaten. Een tijdje terug kregen wij een opdracht voor het renoveren van een keuken. De klant had toen een aantal specifieke wensen en een daarvan was het opknappen van de spoelbak en het werkblad.

Een schitterende spoelbak

We noemen de spoelbak ook wel eens het kroontje op de keuken. Het is zelfs een van de meest gebruikte apparaten. Een tijdje terug kregen wij een opdracht voor het renoveren van een keuken. De klant had toen een aantal specifieke wensen en een daarvan was het opknappen van de spoelbak en het werkblad. In samenwerking met de klant hebben wij een design gemaakt en het resultaat mag er zijn! Een prachtige, ruime spoelbak met een strak werkblad. Niet alleen iets om trots op te zijn, maar ook een klus die de klant heel blij heeft gemaakt. Ik en mijn zoon Jelle hebben hard gewerkt om tot dit resultaat te komen. Hier zien we een foto van de oude spoelbak en het resultaat van de keukenrenovatie.

Bij deze keukenrenovatie kwamen niet alleen de spoelbak en het werkblad aan bod. Zoals u ziet zijn ook de keukendeurtjes vervangen. Deze passen binnen het strakke design van deze keuken. Ook bij deze klus was de basis van de keuken in goede staat. Met een aantal kleine veranderingen heeft Kuiper Keukenrenovatie deze keuken kunnen omtoveren in een droom die uitkomt. Het vervangen van de keukendeurtjes en de spoelbak geven de ruimte een hele nieuwe look & feel. Vooral de tevredenheid van onze klanten maakt dit werk zo leuk. Het renoveren van een keuken bespaart niet alleen geld, maar biedt ook ruimte voor eigen inbreng. Ik en mijn zoon komen langs om samen met u te kijken hoe we de keuken kunnen inrichten naar uw specifieke wensen. Zo hebben we verschillende designs en materialen voor keukendeurtjes en aanrechtbladen. Daarnaast bieden wij u een variatie aan keukenapparatuur, afzuigkappen en nog veel meer! 

Maakt dit verhaal u enthousiast? Neem eens een kijkje op deze pagina en zie wat wij voor u kunnen doen. Als u specifieke vragen heeft kan u Paul Kuiper bellen op 06 5254 0719. Wij gaan graag met u in gesprek om te zien hoe wij uw droom waar kunnen maken.